ÖZEL EĞİTİM MATERYALLERİNİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME FORMU (Orta-Ağır Zihinsel B Kutusu)

Genel Müdürlüğümüz tarafından Türkiye genelinde faaliyet gösteren özel eğitim sınıflarına gönderilen eğitim araç ve gereçlerinin yeterlilikleri ile kullanılışlılığını belirlemek amacıyla izleme ve değerlendirme çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda "Özel Eğitim Materyallerini İzleme ve Değerlendirme Formu (Orta-Ağır Zihinsel B Kolisi)" hazırlanarak Genel Müdürlüğümüz internet sitesi olan orgm.meb.gov.tr adresindeki "anketler" bölümünde yayınlanmıştır.

Söz konusu anketin ekli listede bulunan okullarda görev yapan özel eğitim sınıfı öğretmenleri tarafından en geç 29 Şubat 2020 gününe kadar doldurulması

Yayın: 15.02.2020 - Güncelleme: 15.02.2020 09:24 - Görüntülenme: 138