T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / NİZİP - Salih Ekmekçi İlkokulu

TEFBİS Banka Hesap Bilgileri

TEFBİS Banka Hesap Bilgileri

2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde yer alan eğitimin finansman çeşitliliğinin artırılması hedefi doğrultusunda okullara yapılan bağış motivasyonunun artırılması, harcamalarda  şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim oluşturulması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda, Bakanlığımıza bağlı resmi eğitim kurumlarının  ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bu ihtiyaçların hayırsever katkıları ile karşılanması amacıyla Hayırsever Modülü çalışmaları devam etmektedir.

Hayırsever Modülünün daha etkin ve verimli işletilmesi için resmi kurumlarımızın TEFBİS sistemindeki Okullar Modülü ve Milli Eğitim Müdürlükleri Modülü içerisinde Ayarlar Menüsünde yer alan Okul Aile Birlikleri, Okul Öncesi, Döner Sermaye İşletme ve Milli Eğitim Müdürlükleri banka hesap  bilgileri olmayanların sisteme girilmesi, değişiklik olan banka hesap numaralarının güncellenen Banka Hesap Bilgileri ekranında yeniden sisteme girilmesine ihtiyaç duyulmuştur.

Söz konusu modüller ve menü  içerisinde yer alan Banka Hesap Bilgilerinin doğru ve eksiksiz olarak 17/02/2020 tarihi mesai bitimine kadar  ilgili modüllerde tamamlanması önem arz etmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.02.2020 - Güncelleme: 16.02.2020 13:10 - Görüntülenme: 375
  Beğen | 0  kişi beğendi