Web Sayfası Veli İzin Belgeleri

Okulumuz web sayfasında öğrencilerimizin görselleri ile yapmış olduğu çalışmaların sergilenmesi için, velilerimiz tarafından web sayfası izin belgelerinin 14/02/2020 perşembe gününe kadar imzalanarak, okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin web sayfasında görsellerinin çıkması öğrencilerimiz için özgüven oluşturmasına yardımcı olduğu, başarılarının duyulması pozitif etki sağladığı unutulmamalıdır.  Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Yayın: 09.02.2020 - Güncelleme: 09.02.2020 14:15 - Görüntülenme: 159