Nis

Nizip'in En Hızlısı Atletizm Yarışlarında Salih Ekmekçi İlkokulu Atletizm takımından 4 öğrenci derece yaparak yarışlara damga vurdu. Derece yapan öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Ahmet Bozkurt 'u tebrik eder, Gaziantep'te düzenlenecek yarışlarda başarılar dileriz.

Derece yapan öğrencilerimiz

Sudeyn Abdi Nizip İlçe Birincisi

Nursel Akkurt Nizip İlçe İkincisi

Ali Naci Nizip İlçe Birincisi

Müslüm Ersoy Nizip İlçe Beşincisi

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Askerlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

What is the problem? E Twinning Projesi kapsamında Web 2.0 araçlarını kullanarak Kesirler ve Birim Kesirlerde Sıralama etkinliği yaptık.

Wordwall : https://wordwall.net/play/69249/687/195

Learnıng Apps: https://learningapps.org/display?v=pm4ezgbzk24

Mrt

What is the problem? E Twinning Projesi Puzzle Etkinliği kapsamında resimlerimizi boyayıp kestik. Daha sonra ritmik saymaları içeren puzzle etkinliğimizi yaptık.

Mrt

What is the problem? E Twinning Projesi öğrenci, sınıf ve okul tanıtımları:

Şbt

"Atatürk'ün Gaziantep'e Gelişi" ATLETİZM ŞENLİKLERİ adıyla yapılan yarışmalarda kendi yaş gruplarında

Sudeyn Abdi Gaziantep Birincisi

Ali Naci Gaziantep Üçüncüsü

Zeynep Berra Çakar Gaziantep Sekizincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi ve Ahmet Bozkurt öğretmenimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

4-D sınıfı öğrencileri Safer Internet Day-Güvenli İnternet Günü etkinlikleri kapsamında kodlama etkinliği yaptı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında "Anahtar Kelimeler İle Hikaye Anlatma" Yarışmasında sınıf birincisi seçilen öğrenciler:

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında "Anahtar Kelimeler İle Hikaye Anlatma" Yarışması yapılacaktır.

Yarışma 29 Aralık Cuma günü sona erecektir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğmiz slogan yarışmasında 1. olan sloganımız:

Kas

Atatürk'ün en büyük eseri olan Cumhuriyet’in 100. yılında olmanın onuru ve gurunu yaşarken Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde, vefatının 85. yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz

Kas

okulumuzda akran zorbalığı işlendi.

Kas

genel hedefler doğrultusunda psikolojik sağlamlılık konusu işlendi

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.