Mrt

(17.03.2020-19.03.2020) tarihleri arasında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak yağış, rakımı 1500m ve üzeri yerlerde ise karla karışık yağmur yağışı beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sürücü Kursu Sınavları Ertelendi

Sınavlar, koronavirüs önlemleri kapsamında mart sonuna kadar ertelendi.

Mrt

TRT ve EBA üzerinden yapılacak olan uzaktan eğitim ile ilgili bu hafta resmi açıklama yapılacak ve program belli olacaktır. Duyuru web sitemizden yapılacaktır. Takipte kalınız.

Mrt

Koronavirüs tehlikesine karşı tedbirlerimizi almalı kalabalıklardan uzak durmalıyız. Bu vesileyle evde vakit geçirecek başta çocuklarımız için TÜBİTAK Dergilerinin tamamı ücretsiz erişime açıldı!

Bilim ve Teknik

Bilim Çocuk

Meraklı Minik

Mrt

3. sınıf İYEP kursumuz sona ermiştir.Velilerimize ve öğrencilerimize önemle duyurul

Mrt

Kıymetli velilerimiz tatil süresi boyunca öğretmenlerimizin vermiş olduğu okuma ve yazma ile ilgili materyallerin aksatılmadan yapılması hususunu önemle rica ederiz.

Mrt

Sevgili öğrencilerimiz okulların tatil olduğu süre boyunca kitap okuma yarışmamız devam ediyor.En çok kitap okuyan öğrencilerimiz Nisan ayının son haftası açıklanacaktır.Başarılar dileriz.

Değerli velilerimiz ,

Tatil süresi boyunca okulumuz açık olacak olup okul idaresi görevinin başındadır.

Şbt

TAŞRA TEŞKİLATI OKUL VE KURUMLARIMIZDA 2020 YILINDA 1-7 MART DEPREM HAFTASI İLE 13 EKİM DÜNYA AFET AZALTMA GÜNÜ'NDE EĞİTİM VE TATBİKAT YAPILACAKTIR.

AFET VE İLK YARDIM EĞİTİMİ ÖN TESTİ

Doğal Afet Nedeniyle Nakil Nedeni