Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz sanat etkinliğinde ilkbahar ağaçlarına yuvarlama tekniği ile çiçek yaptı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz 'Balon Parkı'na geziye gitti.Gezi boyunca öğrencilerimiz çok eğlenceli vakit geçirdi.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz kırmızı parmak boyası kullanarak İstiklal Marşı yazılı olan kâğıda ay ve yıldız çalışması yaparak Türk bayrağımızı oluşturdu.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri olarak İstiklal Marşımızı gururla okuduk. İstiklal Marşının kabulunün 99. yılında Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla anıyoruz.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz boyama ve katlama tekniğini kullanarak sallanan at yaptılar.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz sanat etkinliğinde karga yaptılar.Panoya yapılan ağaca  her öğrencinin yapmış olduğu karga yerleştirildi. Daha sonra öğrencilerimiz  'Karga ile Tilki' şarkısının sözlerini söylerek canlandırma yaptılar.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz uzun kısa kavramını öğrendi.Kavramları pekiştirmek amacıyla sanat etkinliğinde zürafa yaptılar.Zürafayı boyadıktan sonra zürafanın ayaklarını katlama tekniği ile yaparak çalışmalarını tamamladılar.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz 'Meslekler' konusunda tamirci mesleğini öğrendiler.Tamir aletleri hakkında sohbet ettiler.Daha sonra tamir aletlerini eşleştirme oyunu oynayarak tamir aletlerinin isimlerini iyice pekiştirdiler.Hızlı ve dikkatli olmayı gerektiren bu oyunda öğrencilerimiz  çok eğlenceli vakit geçirdi.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz 8 rakamını öğrendiler.Öğrendiklerini kalıcı hale getirmek için sanat etkinliginde 8 rakamından ayıcık yaptılar. Bu sevimli ayıcıklar öğrencilerimizin çok ilgisini çekti.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz sanat etkinliğinde ellerini parmak boyasıyla  boyadılar.Daha sonra el baskısı yaparak yengeç resmini tamamladılar.Ögrencilerimiz bu etkinliği yaparken çok eğlendiler.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz fen ve doğa etkinliklerinde 'hangi maddeler suda çözünür, hangi maddeler suda çözünmez' bunların hakkında sohbet ettikten sonra deney yaptılar. Deney sonucunda suda çözünen ve çözünmeyen maddeleri öğrendiler.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz sanat etkinliğinde palyaço resmini boyayarak çember şeklindeki kartonun içine yapıştırdı ve sallanan palyaço yaptılar.Üç boyutlu bu çalışma öğrencilerimizin dikkatini çekti ve çok eğlendiler.

Şbt

Günümüzde corona virüs salgını pek çok ülkenin ortak sorunu olmuştur.Bu yüzden oluşabilecek tehlikeye karşı önlem almak için 3-A sınıfı öğrencilerimiz Ramazan Göbelek rehberliğinde corona virüsünden korunma yollarını öğrendi.

Şbt

2-C sınıfı öğrencilerimiz sınıfa meyve getirdi.Kışın hangi meyveler tüketildiği hakkında sohbet ettiler.Meyveleri inceleyip tanıdıktan sonra afiyetle sınıfta yediler.