Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri gözetiminde Nizip Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Nis

Eğitim Öğdetimde Yenilikçi ödüllere okulumuz adına"Çocuklar Üşümesin"projesi ile başvurumuzu yaptık.

Nis

Yemekte Denge programı kapsamında öğretmenlerimiz sağlıklı Beslenme tabakları oluşturdu.

Nis

Haftasonu açılan okuma yazma kursuna ilgi çok yoğun.Kursiyer sayı hergün artıyor.Kurs öğretmeni Şerif Bakır kursiyerlerine çay ikramında bulundu.

Okuma Yazma Kursumuzda Çay Molası

Nis

Yemekte Denge  Projesi kapsamında  okulumuz ana sınıfı öğrencileri etkinlikler yapıyor.

Mrt

Nizip Kaymakamlığı ve Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan EKİP projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri çalışmalarını sürdürüyorlar.Bu kapsamda veli ziyaretleri yapılmaktadır.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU HAFTASI Okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

okulumuzda yetişkinlere yönelik başlatılan okuma-yazma seferberliği devam ediyor.velilerimizden yoğun ilgigörmektedir.

Mrt

Velilrerimze taciz ve cinsel istismar konusunda bilgilendirme yapıldı.Rehberlik servisi ve okul idaresi daveti üzere okula gelen velilerimiz geniş bir şekilde bilgilendirildi.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencileri İlçe Jandarma komutanlığındaki askerlerimizi ziyaret ettiler.Yapmış oldukları resimleri ve karanfilleri hediye ettiler.

Mrt

Okulumuzda Okuma Yazma Seferberliği  Başladı . Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Emine ERDOĞANın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği okulumuzda tüm hızıyla başladı.