Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı I. dönemin bu son günlerinde öğrencilerimiz devamsızlıkları artmıştır. Ancak öğrencilerimiz sağlık dışında herhangi bir sebebi yoksa öğrencilerin devamının sağlanması gerekmektedir. Öğrencilerimizin okula devamsız olacakları günü mutlaka sınıf öğretmenlerine haber verilmesi gerekmektedir. Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem karnelerinin okul idaresinden alınarak, hazırlanması, imzalanması 17/01/2020 Cuma günü saat 09:00'e kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ock

Okulumuz velilerine yönelik öğrencilerin tatilde yapması gerekenler eğitimi 17/01/2020 Cuma günü saat 09:00'da okulumuz konferans salonunda, rehber öğretmen gözetiminde yapılacaktır. Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Ock

Öğrencilerimizin ara tatilde hem eğlenmesi hem de öğrenmesi düşünüyorsanız Nizip Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılacak kurslara katılmalarını sağlayın. Halk Eğitimi Merkezinde ara tatilde öğrencilerimizin katılabilecekleri spor, sanat kursları düzenleyecektir. Tüm veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı I. dönemi ara tatilinde izinlerini geçirecekleri adres ve iletişim adreslerin güncellenmesi için bununla ilgili formların alınarak 17/01/2020 Cuma günü mesai bitimine kadar okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Ock

Düdük futbol macında kullanılmadan önce düdügün yerine ne kullanilirdi?

Ock

İyep kurslarimiz hafta sonu devam etmektedir. Öğrencilerimizi düzenli bir şekilde kursa gönderelim sayın veliler.

Ock

Öğretmenlerimizin sosyal etkinlik modülüne  okul ve kurum müdürlüğümüzce yapılan her türlü sosyal etkinliği 10 Ocak 2020  taihine kadar E-Okul sistemi üzerinde bulunan sosyal etkinlik modülğüne işlemesi gerekmektedir.

Ock

Okulumuzun 2019-2023 yılları arasında kullanacağı stratejik planımız hazırlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ  GENAP PROJESİ İLE İLGİLİ  AİLE ZİYARETLERİNE  KATILARAK EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNE DESTEK VERMEKTEDİR.

Ara

KIZILAY VE UNİCEF İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OKULUMUZDA ETKİNLİKLER YAPMAKTADIR. BU ETKİNLİKLERDE ÖĞRENCİLERİMİZ VERİMLİ VE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMEKTEDİR.

Ara

OKULUMUMUZ  ÖĞRETMENLERİ DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA ARALIK AYINDA SEVGİ DEĞERİ ÜZERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRECEK VE TOPLUMA BU DEĞERİN KAZANILMASINI AŞILAYACAKLARDIR.

Ara

Değerli veliler, televizyonun çocuklar için hem yararı hem zararı vardır.  Öncelikle zararlarını görüp lütfen çocuklarımıza ona göre TV izleme alışkanlığı edindirelim.

Bir program başlarken mutlaka o programın hangi yaş grubuna uygun olacağı "akıllı işaretlerle" gösterilir.

Ekm

Okulumuzda sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen satranç kursları yarından itibaren başlıyor.