Mrt

Uydu Yayını Kullanmayan Velilerimizin Dikkatine (EBA TV)

D-Smart, Digiturk, Tivibu, Kablonet ve TV+ gibi platformlardan izlemek için kanal ekleme işlemi yapmama gerek var mı?

Kanalları izlemek için herhangi bir kanal arama/ekleme işlemi yapmaya gerek bulunmamakla birlikte alıcı tipine göre kapatma/açma işlemine ihtiyaç duyulabilir.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

TATİLİ İYİ DEĞERLENDİRİN. EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLAMADAN ÖNCE BOL BOL KİTAP OKUYUN.

Mrt

TEKNOFEST ÖN DEĞERLENDİRME FORMLARI SON YÜKLEME TARİHLERİ:

İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ: 22 MART

EĞİTİM TKNOLOJİLERİ: 22 MART

AKILLI ULAŞIM YARIŞMASI: 22 MART

ÇEVRE VE ENERJİ TEKNOLOJİLERİ: 23 MART

BİYOTEKNOLOJİ İNOVASYON: 22 MART

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

cOVİD-19 SALGININA KARŞI DİKKATLİ OLMAYI UNUTMAYIN. GEREKLİ ÖNLEMLERİ MUTLAKA ALINIZ.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

ÇEŞİTLİ NEDENLERLE GİTTİĞİNİZ YURT DIŞINDAN GERİ GELMENİZ DURUMUNDA MUTLAKA AFAD YETKİLİLERİYLE BİR GÜN ÖNCEDEN İRTİBAT KURMAYI UNUTMAYIN.

HERHANGİ BİR ŞÜPHELİ BİR DURUM OLDUĞUNU HİSSETİĞİNİZDE 14 GÜNLÜK GÖZLEM VE İZLEME KAPSAMINDA SAĞLIK KURULUŞLARIYLA İRTİBATA GEÇİN.

Koronavirüsün belirtileri nelerdir?

a-Ateş

b-Öksürük

c-Solunum sorunları

d- Nefes darlığı

e- Hepsi

Mrt

(17.03.2020-19.03.2020) tarihleri arasında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak yağış, rakımı 1500m ve üzeri yerlerde ise karla karışık yağmur yağışı beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sürücü Kursu Sınavları Ertelendi

Sınavlar, koronavirüs önlemleri kapsamında mart sonuna kadar ertelendi.

Mrt

TRT ve EBA üzerinden yapılacak olan uzaktan eğitim ile ilgili bu hafta resmi açıklama yapılacak ve program belli olacaktır. Duyuru web sitemizden yapılacaktır. Takipte kalınız.