TEFBİS Banka Hesap Bilgileri

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar İçin Bursluluk ve Kabul Sınavı

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü, Öykü Yazma Yarışması

Şbt

ÖZEL EĞİTİM MATERYALLERİNİ İZLEME VE DEĞERLENDİRME FORMU (Orta-Ağır Zihinsel B Kutusu)

Şbt

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonunda yer alan rehberlik hizmetlerinin ihtiyaçlara yönelik olarak yeniden yapılandırılması hedefi doğrultusunda kapsamlı okul rehberlik programları çerçevesinde sınıf rehberlik programlarının yenilenmesine yönelik olarak Genel Müdürlüğümüzce bir çalışma yürütülmüştür. Bu çalışma doğrultusunda okul öncesinden orta öğretimin son sınıfına kadar her sınıf düzeyi için akademik, sosyal - duygusal ve kariyer gelişim alanlarını kapsayan sınıf rehberlik programları hazırlanmıştır.

ÖSYM Mobil Uygulamaları Erişime Açıldı

Şbt

Çocuklar Genel Ahlak Kurallarını Çiğnemedikçe Hata Yapmalarına Göz Yummak Geerekir

Şbt

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri belli oldu. AÖF üzerinden eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler kayıtlarını 17-28 Şubat tarihleri arasında yenileyebilecek.

Okulumuz Bünyesinde 'Doğal Afet' Konulu Resim Yarışması

Şbt

Okulumuz web sayfasında öğrencilerimizin görselleri ile yapmış olduğu çalışmaların sergilenmesi için, velilerimiz tarafından web sayfası izin belgelerinin 14/02/2020 perşembe gününe kadar imzalanarak, okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin web sayfasında görsellerinin çıkması öğrencilerimiz için özgüven oluşturmasına yardımcı olduğu, başarılarının duyulması pozitif etki sağladığı unutulmamalıdır.  Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Şbt

Okul Proje Koordinatör Ekibi Toplantısı Şubat ayı toplantısı 11/02/2020 Salı  günü saat 15:00'de Kütüphanede, Okul Müdürümüz Mustafa MART başkanlığında yapılacaktır. Ekip üyelerine önemle duyurulur.

BİSİKLET SPORSİVAS OKULLAR İL BİRİNCİLİĞİ 18-19 ŞUBAT 2020

6 08.02.2020 113

BİSİKLET SPORSİVAS OKULLAR İL BİRİNCİLİĞİ 18-19 ŞUBAT 2020

PROGRAM
17 ŞUBAT 2020 PAZARTESİ;
13.00 Kayıtlar ve Lisans Kontrol ( Taha Akgül Kapalı Spor Salonu Bisiklet Odası )
17.00 Teknik Toplantı ( Taha Akgül Kapalı Spor Salonu Bisiklet Odası )

18 ŞUBAT 2020 SALI;
Saat : 10.00 TOPLANMA Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ( Spor Kompleksi )
Start: 14.00 Gençler (B) Bayan-Erkek YOL YARIŞI
15.30 Gençler (A) Bayan-Erkek YOL YARIŞI

19 ŞUBAT 2020 ÇARŞAMBA;
Saat : 10.00 TOPLANMA Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ( Spor Kompleksi )
Start: 14.00 Yıldızlar Bayan-Erkek YOL YARIŞI
15.30 Küçükler Bayan-Erkek YOL YARIŞI

Şbt

Bölgemizde Kar Yağışı Uyarısı!

Eğitime Bir (1) Gün Ara Verildi