Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz ictikleri meyve suyu kutuları ile telefon yaptılar. Çocuklar hem artık materyali değerlendirmiş oldular hem de geri dönüşüm konusuna değinildi.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz geri dönüşüme katkı sağlamak amacıyla biriktirdikleri mavi kapaklardan grup etkinliği kapsamında çiçekler yaptılar. Bu etkinlikle çocuklarımıza çevreyi koruma bilinci aşılandı. Ayrıca doğaya sahip çıkmanın ve geri dönüşümün önemini yaşayarak yaparak öğrenmeleri sağlanmış oldu.

Ock

Okulumuz Salih Ekmekçi web yayın ekibi yapılacak olan ve yapılan iş ve işlemlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla okul müdürü Mustafa Mart`ın başkanlığında toplandı.

Ock

Anasınıfı öğrencileri mavi ve yeşil olarak ikişer gruplara ayrıldılar. Aynı renkteki blokları üst üste takarak önce bitirmek için arkadaşlarıyla yarıştılar. Bu etkinlikte çocuklarımızın kaba motor gelişimine katkıda bulunuldu ve ayrıca çocuklarımız eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlik için Ayfer Yaprak öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Anasınıfı öğrencileri elektrikli ev aletleri hakkında sohbet ettiler.Yapılan kısa sohbetin ardından kağıt tabaklar kullanarak çamaşır makinesi yaptılar. Önce yıkanacak çamaşırlar boyandı ve kesildi. Hazırlanan makineye yerleştirildi. Etkinlik eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Böylece hem elektrikli ev aletlerini tanımış oldular hem de temizlik konusunu pekiştirdiler.

Ock

Okulumuz öğretmeni Nesibe Betül Dağ tarafından aileler ve öğrenciler ile rehberlik çalışması yapıldı. Aileler ile öğrenci başarısını arttırma ile ilgili sohbet edildi, tavsiyelerde bulunuldu. Karşılaşılan sorunlara hep birlikte çözüm üretildi.  Öğrenciler ile de grup halinde çalışmalar yapılarak öğrencilerin kişisel gelişimlerini arttırmaya yönelik etkinlikler yapıldı. Öğretmenimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Gidici öğrencilerine acil telefon numaralarını öğretmek amacıyla telefon modeli yaprı. Bu model üzerinde öğrenciler acil numaraları arayarak görüşme yaptılar. Acil olayların kısa bir canlandırması yapılarak öğrenciler için kalıcı öğrenme sağlandı. Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda temizlik personellerimiz mesai bitiminden sonra kollarını sıvayarak temizliğe başladılar. Öğrencilerimizin temiz pırıl pırıl bir ortamda eğitim almasını sağlayan okulumuz çalışanlarına okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Ekm

Sınıf öğretmenlerimizden Ömer Yıldırım ve Ömer Kartal öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı okulumuz bahçesinde sunulmuştur. Öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla törenimiz coşkulu bir şekilde gerçekleşmiştir.

Ekm

OKULUMUZUN DIŞ DUVARINDAKİ KIRIK VE DÖKÜLMÜŞ MERMERLER YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLEREK OKULUMUZUN DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞMASI SAĞLANMIŞTIR...

Ekm

Okulumuzun koridorlarında ve sınıflarında bulunan çöp kovalarının hepsine çöp poşeti takıldı ve lastiklerle sağlamlaştırıldı. Okulumuzun daha temiz ve daha hijyenik bir okul olması için çalışıyoruz.

Eyl

Okulumuz ana sınıfı öğretmeni Ayfer YAPRAK öğrencileriyle beraber aşure yaptı. Öğrencilerimizle berbaer sürekli etkinlik yaparak onların El-Göz koordinasyonunun gelişmesine katkı sağlayan öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzu yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu amaçla okulumuz iç cephesinin boyası yenilendi. Okulumuzun boyanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuza 2 adet projeksiyon taktırıldı. "İNSANLAR Okuduklarının %10´unu,Duyduklarının %20´sini, Gördüklerinin %30´unu,Hem görüp hem duyduklarının %50´sini,Görüp duyup söylediklerinin %80´ini,Görüp duyup söyleyip dokunduklarının %90´ını hatırlıyorlar..."