19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri

May

Okulumuz 1-E sınıfın düzenlemiş olduğu kermes öğrencilerin bahçede kahvaltı yapmasıyla daha da güzel oldu.

May

Öğrencilerimiz yetenek taramsına gittiler.

May

İlçe Miniklerde Okulumuz öğrencisi 4. oldu.

Okulumuz Anasınıfı Öğrencileri Anneler Gününü Kutladı

May

Trafik Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Sağlıklı bir nesil yetiştirmek istiyorsak çevremizi doğal kaynaklarımızı iyi korumalıyız.Doğal kaynaklarımızı tasarruflu kullanmalıyız.Güneş enerjisinden yeterince faydalanmalıyız.

Nis

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımı ile büyük bir çoşkuyla kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hazırlıkları

Nis

Nizip kaymakamlığı,Nizip Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Kalkınma Bakanlığı SODES kapsamında yürütülen Okullarımızda Tiyatro Gösterileri, Sinema Günleri ve Kitap Okuma Etkinlikleri Projesi kapsamında Müze-Sinema-Yemek programına okulumuzdan 17 öğrencimiz katılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırız.

Nis

Suriyeli öğrencilerimizin okuma prgramına velilerden yoğun ilgi oldu.Çeşitli etkinliklerle çok güzel bir program oldu. Türkçe öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Öğretmenleri Kızılay a  Kan BağışıKampanyasına Katılarak kan bağışında bulundu.

Nis

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarafından Okulumuz Bahçesine Beş Tane Yeni Bank bağışı yapıldı.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri gözetiminde Nizip Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.